A rendeléshez szükséges az oldalon egy gyors regisztráció amelyhez szükséged lesz egy Szponzor regisztráció száma- ra (479064) amellyel egyből tag is leszel és azonnal kedvezményekhez juthatsz!

Az első vásárlásnál minimum 15.000 Ft-értékben kell vásárolnia az ÖKONET- oldalárol annak érdekében hogy tagnak számítson természetesen a szállítás ingyenes, a további vásárlás esetén már nincs minimum összeg és további százalékos kedvezményt is kap vásárlásaikor. 

A következő linken tudsz regisztrálni:  http://www.biocomnetwork.ch/hu/regisztracio

A BIOCOM egy kiemelkedő minőségű termékeket forgalmazó nemzetközi hálózat, olyan értékesítési rendszerrel, mely tömegek számára teszi lehetővé a környezettudatos életmódot, az egészségmegőrzést és a biztos, tervezhető jövedelmet.

A BIOCOM termékei kímélik a környezetet, segíthetnek megőrizni az egészségünket és a közvetlen, hálózati értékesítés forma (Multi Level Marketing) segítségével élve megélhetést, jövedelmet, karriert kínál.

A BIOCOM egyre több országban van hangsúlyosan jelen, s a több tízezer munkatárs, valamint több százezer elégedett fogyasztó bizonyítja a stratégia helyességét.

A BIOCOM CSÚCSMINŐSÉGŰ, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLŐ TERMÉKEI JELEN VANNAK A MINDENNAPOKBAN.
A BIOCOM termékei kímélik a környezetünket, segíthetnek megőrizni az egészségünket.
Bizonyára fontos Neked is az egészséged, ezért javasoljuk: sportolj, mozogjon rendszeresen, táplálkozz változatosan és igényesen, valamint a megelőzés, az egészséged megőrzése céljából fogyassz tervezetten vitaminkészítményeket, étrend-kiegészítőket. Ehhez a tudatos életmódhoz ajánljuk szeretettel cégünk termékeit.

JÓL DÖNTESZ A BIOCOM ÁLTAL FORGALMAZOTT TERMÉKEKKEL, MERT,

  1. kiváló minőségűek, amiket a több százezer elégedett vásárló rendszeres fogyasztása is visszaigazol,
  2. ár-érték arányban kiemelkedően jól teljesítünk. Készítményeink valóban megfizethetők, áraink a lakosság pénztárcájához vannak igazítva,
  3. összességében különleges módon színes a termékpalettánk, mely a teljes háztartás igényeit lefedi a napi használattól a különleges igényekig:
  • étrend-kiegészítők,
  • tisztítószerek,
  • kozmetikumok,
  • vízszűrők.
Close Menu
×
×

Cart