Az ORIFLAME széleskörű termékválasztékkal rendelkezik hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legjobban illő termékeket, mind hölgyek, mind férfiak számára egyaránt! A vásárláshoz szükséges egy gyors regisztráció melyhez szükséges egy szponzor kód (655255) amivel kedvezményekhez juthat és a további vásárlásokat is megkönnyíti, illetve partnerként jövedelmet is termelhet saját magának. A linkre kattintva tovább léphet a regisztrációs felületre!

Próbálja ki a sokak által ismert és kiváló minőségű ORIFLAME- termékeket, melyek mind önnek mind a természetnek a legjobbat adja a Svéd cég fontosnak tartja a minőséget ezért ellenőrzött Bió alapanyagokból készíti termékeit amelyeket semmilyen génkezelésnek nem vetnek alá tehát mindent megtesznek annak érdekében hogy ön a legjobb minőségű készítményeket kapja így megőrizve egészségét.

oriflame lowe natural

Az ORIFLAME cég fontos alapelveket tart fent a termékeikkel szemben hogy mindig a legjobb minőséget kaphassák a vásárlók!

Hiszünk a természet erejében és tisztaságában. Ezért csak természetes kivonatokat használunk, soha nem szintetikus helyettesítőket.

Úgy döntöttünk, hogy nem használunk GMO-kat (géntechnológiával módosított organizmusok) egyik termékünkben sem.

A világ legszigorúbb kozmetikai biztonsági előírásait követjük, hogy megvédjünk Téged a potenciálisan káros összetevőktől. Az Európai Unió által jelenleg tiltott több mint 1300 kozmetikai összetevő mellett további 60 összetevőt is kizárunk, amelyek akár a legkisebb aggodalomra adhatnak okot.

Hiszünk abban, hogy azok a legnagyszerűbb termékek, melyeknek biztonságos a használata és felelősségteljesen gyártották őket. Ezért vizsgáljuk meg alaposan az összes alapanyagunkat, hogy biztosítsuk beszerzésük etikus módját, biztonságos használatukat és a magas minőséget. Sőt, soha nem használunk veszélyeztetett forrásokból származó összetevőket.

Radírozó termékeink csak természetes eredetű szemcséket tartalmaznak, mint például mandulahéj, gyümölcsmag és olívamag. Nemcsak Neked jobb így, de az óceánoknak is!

Független laboratóriumokat használunk, ahol egészséges önkénteseken teszteljük termékeinket, így biztos lehetsz benne, hogy termékeink biztonságosak és nem okoznak irritációt.

Close Menu
×
×

Cart