Selected:

Beillenda Body positive serum-booster

3 499 Ft

Beillenda Body positive serum-booster

A test szérumfokozója egy erős termék, amely támogatja a cellulit csökkentését. A rendkívül hatékony hatóanyagok magas tartalma miatt a szérum a bőr szilárdságát és rugalmasságát biztosítja. A termék könnyű, krémes konzisztenciával rendelkezik, amely gyorsan felszívódik és jól elterjed a bőr felületén. A szérum hidratálja és felfrissíti a bőrt, így sima és puha tapintású. A termék minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

250 ml-es kapacitás

3 499 Ft

iconfinder_Express_Delivery_1397303

Gyors és olcsó szállítás!

A Cosmetix.hu-ról rendelt termékeid 3 munkanap alatt megérkezik.

iconfinder_Hungary_1316281

Megbízható Magyar webshop!

A rendelésedet Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és termék támogatást biztosítva.

iconfinder_thin-1134_payment_security_ssl_https_1781020

Biztonságos online vásárlás!

Az oldal mindent megtesz annak érdekében hogy az adataid biztonságban legyenek!

A termékben található aktív összetevők garantálják a bőr szilárdságának és a cellulitisz csökkenésének növekedését.

#kofein – megállítja a zsírsejtek túlzott növekedésének folyamatát, ugyanakkor stimulálja a zsírok lebomlását a szövetekben, megakadályozza a cellulit képződését, simítja és erősíti a bőrt, támogatja a sejtek felesleges vízének csökkentését, így a bőr rugalmasabbá és feszesebbé válik.

# pro-retinol – hatóanyag, amely a bőr rugalmasságát helyreállítja és regenerálja, cellulitellenes és fiatalító hatással rendelkezik.

Ezenkívül a termék rendkívül hatékony növényi kivonatokkal van ellátva, erősítő és cellulitellenes hatással : # tamarind kivonat, # zöld tealevél kivonat, # fucus kivonat, # borostyán kivonat, # horsetail kivonat.

hatás
Sima, szilárd, hidratált és rugalmas bőr, csökkent cellulit.

használat
Erősen masszírozza a terméket körkörös mozgásokkal a test bőrének problémás területeire. Hagyjuk elnyelni. Használja naponta. A hatás erősítéséhez 2-3 perces masszázs ajánlott.

Close Menu
×
×

Cart