Selected:

Bielenda Body Positive super-koncentratum

3 499 Ft

Bielenda Body Positive super-koncentratum

SUPER KONCETRÁLT TÁMOGATÁS ÉS CSÖKKENTÉSI FORMULÁS CELLULITÁSI HATÉKONY.

A test szuper koncentrátuma rendkívül hatékony termék, amely támogatja a cellulit csökkentését. A rendkívül hatékony hatóanyag-tartalomnak köszönhetően erősítő és hajlító hatása van. A termék gyorsan felszívódik, hidratálja és erősíti a testet, gélje, szuper koncentrált formula, problémás helyeken alkalmazott helyszín gyors és látható hatást biztosít a szervezet bőrének megjelenésére és rugalmasságának szintjére.

250 ml-es kapacitás

3 499 Ft

iconfinder_Express_Delivery_1397303

Gyors és olcsó szállítás!

A Cosmetix.hu-ról rendelt termékeid 3 munkanap alatt megérkezik.

iconfinder_Hungary_1316281

Megbízható Magyar webshop!

A rendelésedet Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és termék támogatást biztosítva.

iconfinder_thin-1134_payment_security_ssl_https_1781020

Biztonságos online vásárlás!

Az oldal mindent megtesz annak érdekében hogy az adataid biztonságban legyenek!

A termékben található aktív összetevők garantálják a bőr szilárdságának és a cellulitisz csökkenésének növekedését.

#kofein – megállítja a zsírsejtek túlzott növekedésének folyamatát, ugyanakkor stimulálja a zsírok lebomlását a szövetekben, megakadályozza a cellulit képződését, simítja és erősíti a bőrt, támogatja a sejtek felesleges vízének csökkentését, így a bőr rugalmasabbá és feszesebbé válik.
# tengeri só – a természetes eredetű anyag, amely a cellulit csökkentését támogatja, simító és feszesítő hatást fejt ki, pozitív hatással van a test felesleges vízének csökkentésére és a testzsír csökkentésére.
# hialuronsav – hatékony hidratáló összetevő, javítja a bőr rugalmasságát, simítja és kitölti a bőrt, erősíti és regenerálja a bőrt.

Ezenkívül a termék rendkívül hatékony növényi kivonatokkal van ellátva, feszesítő és cellulitellenes tulajdonságokkal : # tamarind kivonat, # centella asiatica kivonat, # laminaria alga kivonat, # fucus kivonat, # ivy kivonat.

hatás
Sima, szilárd, hidratált és rugalmas bőr, csökkent cellulit.

használat
Alkalmazza a terméket a bőr problémás területein, körkörös mozdulatokkal erőteljesen masszírozza. Hagyjuk elnyelni. Használja naponta. A hatás erősítéséhez 2-3 perces masszázs ajánlott.

Close Menu
×
×

Cart